Jan Smulders
06-25031812

Akkerstraat 51
5025 MG Tilburg
013-8507973

Faciliteiten maken evenementen compleet

Een evenement is een complex geheel, met vele onderdelen en activiteiten. Uit ervaring weten wij dat de kleinste details, hoe onbelangrijk ze ook mogen lijken, essentieel zijn voor een goed evenement. Bureau Jantje helpt u aan alles wat u nodig heeft.

Faciliteiten zijn geen futiliteiten

Sterker nog, het geheel aan faciliteiten kunnen een evenement maken of breken. En voor breken willen wij u graag beschermen. Bureau Jantje kan voor u alle faciliteiten regelen, zelfs als u ons de rest van het evenement niet laat organiseren.

Wij hebben een groot netwerk van bedrijven waar wij mee samenwerken en die ons alle benodigde faciliteiten kunnen leveren. Of het nu gaat om tafels en stoelen voor een workshop, kramen voor een markt of braderie of dranghekken om het evenemententerrein af te schermen. Wij kunnen het allemaal voor u regelen, met als doel dat uw evenement een succes wordt.

Bovendien kunnen wij door onze positie zeer scherpe tarieven bedingen. Laat ons de inkoop van de faciliteiten regelen en u bent in de meeste gevallen ook nog eens voordeliger uit! Ook op deze manier zorgt Bureau Jantje voor aantrekkelijke evenementen.

Meer weten wat wij op het gebied van inkoop van faciliteiten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken met u de voordelen en mogelijkheden.