Jan Smulders
06-25031812

Akkerstraat 51
5025 MG Tilburg
013-8507973

Bureau Jantje: aantrekkelijke evenementen

Bureau Jantje is een jong bedrijf, opgericht door Jan Smulders. Jan heeft reeds jarenlang ervaring met het organiseren van kleine en grote evenementen. Als ondernemende student organiseerde hij succesvolle schoolfeesten en dance events. Inmiddels is Jan verantwoordelijk voor een aantal grote openbare evenementen in Tilburg. Onder andere de T-Parade, KermisFM en de Carnavalsoptocht worden door hem georganiseerd. De droom om zelf een evenementenbureau te beginnen is nu uitgekomen.

Persoonlijk, toegewijd en perfectionistisch

Evenementen organiseren, de organisatie ondersteunen en coördineren of de nodige faciliteiten verzorgen: het is allemaal maatwerk. Maatwerk vraagt om perfectionisme, toewijding en persoonlijke aandacht. Daar staat ons bureau voor. U heeft één contactpersoon, Jan zelf, die altijd bereikbaar is en met volledige inzet streeft naar een succesvol en aantrekkelijk evenement. Voor u en voor uw gasten en bezoekers.

U profiteert bij ons van een persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijs. Uw investering is uw evenement en wij investeren graag in een langdurige relatie.

100% aantrekkelijke evenementen, eerder zijn wij zelf namelijk niet tevreden. Daar maken wij ons altijd sterk en groot voor, hoe klein onze naam ook mag klinken!