Jan Smulders
06-25031812

Akkerstraat 51
5025 MG Tilburg
013-8507973

Bureau Jantje organiseert uw evenement

Van borrel, lustrum, congres of seminar tot personeelsfeest, netwerkbijeenkomst of dealerdag: Bureau Jantje organiseert het voor u, van idee tot en met het opstellen van de gastenlijst, van de uitnodiging tot en met het bedankje na afloop. Aantrekkelijke evenementen met perfecte organisatie, daar staan wij voor. 

100% evenement!

Aantrekkelijk voor uw gasten of bezoekers en voor u zelf, want wij zorgen ervoor dat u gewoon kunt deelnemen. Kwaliteit en een vlekkeloze organisatie zijn uiteraard ook speerpunten, maar bij Bureau Jantje zien we dat als basisvoorwaarden en als vanzelfsprekend. Onze organisatie van evenementen onderscheidt zich door een optimale beleving voor zowel uw gasten als voor u als opdrachtgever.

Onze kennis, kunde en ervaring leveren evenementen die voor u succesvol zijn en waarmee u uw doel bereikt. Op de achtergrond regelt Bureau Jantje alles om daar voor te zorgen. 

Heeft u een evenement in de planning? Laat dan hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Evenementen organiseren is maatwerk, in een persoonlijk gesprek kunnen we overleggen hoe we uw wensen omzetten naar een succesvol evenement.